Festes del 36 Aniversari

I en van 36... des del dia 22 de novembre fins ahir mateix, es dugueren a terme les festes del nostre aniversari. Obra de teatre, sopar de famílies, acampanada, berenar, cinema, diada familiar, concurs de tapes i paelles, jornada esportiva, torrada popular, missa solemne i acte de lliurament de la nostra simbologia i, finalment, el festival del club! Tot això concentrat en 7 dies! Però estem acostumats!, avui ja tothom amb piles posades i en marxa de camí a la preparació del Nadal.

Més de 500 infants i joves, l'equip de temps lliure del club d'esplai, Dimmer Boom, les famílies que heu assistit a les activitats i heu participat, veïnats, la Parròquia, l'associació de Gent Gran, la nostra AAVV, l'Ajuntament de Palma,... han fet possible a celebració d'aquesta festa tan important.


I especialment, gràcies als infants i joves que sempre tenen la il·lusió i senten els valors del club! Gràcies als infants per estimar la drissa, els escuts; gràcies als més grans per voler contribuir al canvi, per dotar de significat la creu i sobretot el mocador. Gràcies a tots i a totes

Escribir comentario

Comentarios: 0