L'estiu arriba ja!

Estimades famílies... ja començam a preparar la campanya d’estiu 2016!!!.

 

Com cada any ens dirigim a vosaltres per realitzar la reserva dels llocs on anem de campament i és per això que demanem que es faci efectiva la preinscripció. Vos podreu descarregar la fulla d’inscripció des d'aquí mateix. Així directament la podreu entregar a secretaria amb totes les dades ja emplenades.

 

Si NO teniu la possibilitat de descarregar-vos la fulla d'inscripció, a secretaria hi haurà. Juntament amb la fulla d’inscripció heu d’entregar els justificant de pagament bancari.

 

Escola d'Estiu

HORARIS I PREUS

 

Oferim activitats els mesos de juliol i agost. L’horari de l’escola d’estiu serà de les 9:00 a les 14:00 amb possibilitat de quedar a menjar i fins a les 16:00h. També hi ha possibilitat de matinet de 7:30 a 9:00. Per aquells infants que no estiguin inscrits al club durant el curs escolar, hauran d’abonar 10€ per germà per a l’assegurança.

 

ALTRES SERVEIS

Els serveis puntuals s'avisaran el dia anterior, en cas de matinet i abans de les 10:00h del mateix dia en cas de menjador.

 

En cas germans s’aplica un 10% de descompte a partir del segon germà/na si són socis del club.

 

Descarga
INFORMACIÓ I PREUS
EE_JOVENT.pdf
Documento Adobe Acrobat 112.5 KB
Descarga
FORMULARI INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL
inscrip_EE_2016_ INDIVIDUAL.pdf
Documento Adobe Acrobat 390.7 KB
Descarga
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ GERMANS
inscrip_EE_2016_ GERMANS.pdf
Documento Adobe Acrobat 468.2 KB

Campaments

Preinscripció i Reserva de places

Fer la transferència de 50€ a qualque de les comptes del Club amb el següent concepte: Nom i Llinatges del participant i nom del grup.

 

El període de preinscripció finalitza el dimarts 31/05. Una vegada passada aquesta data no és retornarà el doblers de la reserva.


Formalització

DATA LÍMIT FINS AL DIA 30 DE JUNY (és imprescindible haver abonat la quota del club primer)

 

LA CAIXA ES02 2100 2974 1802 0001 0847     

BMN SA NOSTRA ES39 0487 2087 5320 0000 3245

Per a formalitzar la plaça del campament, s’haurà de lliurar la següent documentació juntament amb la resta del pagament:

Per aquells infants que no estiguin inscrits al club durant el curs escolar, hauran d’abonar 10€ per germà per a l’assegurança.

  • DNI participant.
  • DNI del pare/mare o tutor/a legal.
  • Fotocòpia targeta seguretat social o assegurança privada.
  • Els partivcipants de G13 també hauran de portar un certificat de residència per a viatges.

Descarga
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CAMPAMENT
preinscrip_camp_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat 211.3 KB

Campaments Grups Juvenils

GJI LA REVOLUCIÓ. CAMP DE TREBALL ARAMUNT (LLEIDA)

GJII HÉROES. RUTA PER ETAPES ALS PIRINEUS


FORMALITZACIÓ I PAGAMENTS)

(és imprescindible haver abonat la quota del club primer)

 

Per a formalitzar la plaça del campament, s’haurà de lliurar la següent documentació juntament amb la resta del pagament:

  • DNI participant.
  • DNI del pare/mare o tutor/a legal.
  • Fotocòpia targeta seguretat social o assegurança privada.
  • Certificat de residència per viatges (bitllets)

Descarga
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CAMPAMENT
preinscrip_camp_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat 211.3 KB

Informació al Grup Juvenil II

pròximament

Descarga
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL CAMPAMENT
preinscrip_camp_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat 211.3 KB

5 comentarios

Sofia, imatge de la nostra escola de formació

Hola! Hola! Sóc Sofia, la imatge de l'Escola d'Educadors JOVENT. Com podeu veure sóc una mussol molt simpàtica que representaré a l'escola en molts aspectes. Com ja sabreu, fa uns mesos va haver-hi un altre post del blog on anotàvem que teníem escola per fer la formació de temps lliure. L'objectiu de la mateixa és poder oferir directament als voluntaris i voluntàries del club d'esplai Jovent una formació reconeguda per l'administració balear i que a més és necessària per poder exercir com a monitor/a i/o director/a de temps lliure.

D'aquesta forma podem oferir, no només l'experiència, sinó també un reconeixement de la pròpia formació.

A part d'aquests cursos iniciarem altres tipus d'accions formatives com són tallers, monogràfics, seminaris i especialitzacions per complementar la formació en aquest àmbit socieducativo.

Per poder optar a la formació cal complir una sèrie de requisits mínims marcats per l'administració i també pel centre. Igualment l'oferta està oberta a qualsevol persona que compleixi aquests requisits, independentment que sigui o no voluntari en el Club d'Esplai JOVENT o en el Club d'Esplai Utopia Jovent. Els preus de la formació si que seran diferents, per la qual cosa els nostres col·laboradors tindran una bonificació directa.

Per a més informació podeu dirigir-vos a l'apartat de la web propi de l'Escola de Formació o bé a la pàgina de facebook  www.facebook.com/escolaeducadorsJOVENT

Estem en contacte!

6 comentarios

SSMM els Reis d'Orient

Feliç Nit dels Reis

0 comentarios

Momentos de "Cuento de Navidad"

0 comentarios

Diada Solidària 19 i 20 de desembre

I ho hem tornat a fer! Dos dies col·laborant des del club amb el grup d'Acció Social de la Parròquia! Hem dinamitzat a les famílies per tal de què s'involucrassin en el procés de participació de la Diada Solidària. Les famílies, veïnats, comerciants, empreses i altres entitats, no només del barri, sinó que també locals, han col·laborat com han pogut en aquesta campanya!

Per nosaltres, el gest més significatiu ha estat l'esforç del GJII amb la seva obra de teatre de diumenge, amb la que s'ha fet una aportació econòmica de 300 € a Acció Social. D'altra banda, agrair a les famílies dels participants del club d'esplai per acompanyar-los a dur aliments i productes de primera necessitat... gràcies a tots els que passareu a la tarda del dissabte per la diada familiar per tal de gaudir una bona estona i de pas fer un gest solidari amb el barri. Sí, hem aconseguit entre el dissabte i el diumenge un total d'uns 18 carros plens de productes i aliments. Les donacions es feren directament a la plaça de la parròquia a les voluntàries d'Acció Social i als monitors i monitores que estaven amb els infants i joves, així com la recollida porta a porta.

A les entitats com som el Centre Educatiu Aula Balear, CEIP Sa Cabana, CEIP Sa Indioteria, Col·legi Nostra Senyora de la Consolació II, CEIP Miquel Porcel, ASIMA, EROSKY, entre d'altres, volem fer un especial nomenament per participar com a punts de recollida de joguines i aliments, donats tots per alumnes, famílies, clients i col·laboradors.

 

Finalment no volem deixar de dir GRÀCIES MONITORS I MONITORES del Club d'Esplai JOVENT per ser-hi! Gràcies per formar part d'aquesta petita gran família!

0 comentarios