Jovent vol desemvolupar un nou concepte de RSC “Apadrinaments de proyectes” per part dels empresaris. Un concepte basat en el coneixement, el comprimís i la viculació emocional amb el projecte el qual es vol involucar.

“Ser padri de” significa anar més enllà de la mera dotació econòmica o mecenatge; significa involucar-se en la millota del entorn fent-se càrrec d’un projecte amb el qual l’empresari s’identifica personalment, perquè la seva historia i la seva realitat el fan especialment sensible amb unes activitats de millota social determinades, i de les quals se sent orgullos de poder posibilitar que es desenvolupin.

Des de l’associació Jovent es duen a terme nombroses iniciatives de carácter assintencial, social, cultural en benefici de la infancia, la joventut i la familia. Algunes accions fa més de 27 anys que es duen a terme, però sempre de manera precària i amb moltes hores de treball de centenaris de voluntaris. A més a més cada any surten noves necessitats i possibilitats de millorar les accions cap a aquests col·lectiu. Per això

Necessitam empresaris.


Més de 31 anys treballant en projectes socials

Projecte “El Club obert a l’estiu”.

Dues linies d’actuacions:

-          Treballs comunitaris amb els joves. Promoguent els valors de l’esforç i solidaritat.

-          Activitats d’estiu: Escola i campaments d’estiu.

Projecte “ Tots junts a la granja”.

Promovem:

-          Activitats de granja per escoles.

-          Activitats de granja per gent gran.

-          Suport a infants amb necessitats durant l’escola d’estiu.

Projecte “Acabam el Centre Cívic”.

Accions:

            Finalització de les reformes e inauguració del centre Cívic.


Entitats: