Escola d'Educadors JOVENT

 El Club d'Esplai Jovent ha obtingut el reconeixement d'escola d'educadors de temps lliure des del passat 12 de juny. La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats i, més concretament, des de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional, va emetra tal resolució a efectes de dia 12 de juny del 2015.

 

Després de 35 anys de demostrada capacitat a l'àmbit del temps lliure infantil i juvenil, amb una mitja de 100 voluntaris i 500 beneficiaris, que representen unes 360 famílies, el club d'Esplai JOVENT ara oferirà la possibilitat de que els joves a partir de 17 anys  puguin fer la formació amb nosaltres. En aquests moments preparam el calendari de cursos, tan de monitoratge com a de direcció d'activitats de temps lliure, per al curs 2015/16. 

 

Si tens interés per saber i conèixer en què consistirà la formació, el calendari i durada, així com el seu cost, envia un mail a escolaeducadors@esplaijovent.com