Esplai JOVENT al Vivero

Des de juny de 2014 estam treballant en un projecte d'inici d'un nou esplai al barri del Vivero. En el mes d'abril del 2015 finalment signarem un conveni de col·laboració amb la parròquia Crist Rei l'us dels locals i espais que pertanyen a la mateixa, per fer un ús enmarcat dins el nostre projecte educatiu de temps lliure. Durant els mesos següents es va acabar la primera fase del projecte que suposava un contacte amb les entitats i els serveis dins el teixit social de la zona. Hem tingut una experiència molt positiva amb totes elles i amb molt bona actitud de col·laboració per a la posada en marxa de l'esplai. A l'estiu s'han fet diferents millores a l'espai per tal d'adequar-lo a les necessitats que es preveuen. Durant la nostra segona fase (que finalitzarà pel juny de 2016) treballarem per contactar amb totes aquells persones, especialment amb els joves d'apartir de 16 anys, interessades en participar com a voluntàries en el projecte. D'aquesta manera prepararem als voluntaris dins l'àmbit del temps lliure per tal de que a la tercera i darrera fase (inici setembre 2016) estiguin preparats per a treballar amb els infants de la zona.


És important anomenar als Rotarys en el marc del projecte de Jovent al Vivero, ja que ells col·laboren, no tan sols econòmicament, sinó en l'empenta del mateix, ja que el consideren d'interés social. Des d'aquí volem agraïr al Club Palma Junípero Sarra, i en especial a la seva presidenta Pilar Maldonado Sangüesa.


Informarem de tots i cada un dels avanços del projecte.


Escribir comentario

Comentarios: 0