Ja hem començat el club!!!!!!!!!!

El dissabte 17/10 ens vàrem concentrar a la plaça els infants i joves del club, dinamitzats per tot l'equip de monitors i monitores que enguany el formen, les famílies i qualque visitant que expectava què és això de l'Esplai Jovent... Tot un dia de retrobar-se amb els monitors que des de l'estiu molts no hi havien vist; conèixer els nous monitors als grups i sobretot, la prova de foc per als que enguany s'incorporen per primera vegada! El que fins aleshores havia estat "La Fuerza" es trobava ja entre els més petits amb la il·lusió del primer dia. 

 

Totes i cada una de les persones que estem tripulant aquest vaixell anomenat Jovent, passàrem el nostre gra d'arena perquè fos un dia inoblidable per a tothom. Sentiments contraposats com el primer dia d'escola, com la por pel que passarà però alhora les ganes i il·lusions de veure a tothom i gaudir de tot allò que es fa amb estima i cura.


Foren moltes les famílies que enguany han decidit unir-se a la nostra aventura de l'esplai i per tant es preveu un augment en el nombre d'infants i joves que conformaran la llavor més important del club. D'altra banda els monitors i monitores, guies i models dels més petits, que enguany s'enfronten a un nou curs ple de novetats.


Gràcies a les mares i pares que quedaren observant com anava tot!, i aquells nouvinguts que es deixaren impregnar de l'alegria i les ganes del moment.

Gràcies per descomptat als infants i joves que estimen el club i que participen amb ganes.

Gràcies als monitors i monitores per ser i estar aquí.

Gràcies a tothom!

Escribir comentario

Comentarios: 0