Per una infància digna


Ja sabeu molts que tenim entre l'equip educatiu de Monitors i monitores, un gran nombre d'aficionats al teatre que, any rera any, proposen diverses obres de teatre amb la finalitat de donar suport a les Iniciatives adreçades als infants i als joves. Per aquest curs 2015/6 tenen preparades un ventall de propostes, essent la primera d'elles la representació de l'obra del Molière "El malalt imaginari". Avui, dia 20 de novembre és una data important per a totes aquelles persones que lluitem per a defensar i protegir als més petits i joves, és "El Dia Internacional dels Drets de la Infància i l'Adolescència". Aprofitem aquest fet, volem donar suport a la Fundació Indig. Així doncs cedirem la recaptació de l'obra de teatre a la causa. També oferirem un Espai per tal de donar-la a conèixer i donarem suport en la difusió dels seus projectes. Us deixem un enllaç a la pàgina en Facebook. Us esperam diumenge per compartir amb sentit de l'humor una tarda entre amics. L'entrada amb consumició són 3€ També hi haurà servei de bar i altres coses que podeu firar! Fins diumenge a les 19h!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0