Sopar de famílies... far west

Una vegada més hem tornat a reunir a les famílies del nostre estimat club. El passat dia 28 de novembre iniciarem les activitats incloses en la programació del nostre 36 Aniversari.

A les 20 h del vespre férem una reunió tots plegats amb en Tomeu, el qual es encarregar d'explicar l'arrel de l'activitat, reforçant la importància de valorar la feina feta per al grup de monitors i monitores del club que no tan sols estan treballant amb els infants i joves, sino que també volen fer coses per a les famílies.


En aquesta ocasió el grup que s'acomiadava és el GJII Héroes. L'ambientació del sopar, la decoració, el vestuari, ... va aconseguir que el nostre saló esdevingué en un vertader "Saloon" victorià del llunyà Oest... Capells de vaquer, camises de quadres, mocadors, jeans, botes, cinturons, ... una colla de vertaders cambrers victorians de camises blanques i guardapits negres, ... un pianista amb un bombí, ... i els tres foragits "a cavall" amb les tres dones del saloon, que feren d'aquell sopar una vetllada inoblidable.


Cal, però, recordar que tot aquell que no es veu, però que hi és, tal com foren els monitors i monitores que prepararen, emplataven, escuraven, ... i els que posaren els llums i el so (Dimmer Boom).


Gràcies a les famílies que assistíreu al sopar! Tot es va fer amb la millor intenció, tot i que sempre podem cometre errades que es poden solucionar. Des de la direcció del club us volem agrair a les famílies i a tots i a totes els monitors i monitores del club la seva participació i felicitar al grup dels Héroes per l'empenta i la il·lusió que els hi va caracteritzar.

Escribir comentario

Comentarios: 0