Diada Solidària 19 i 20 de desembre

I ho hem tornat a fer! Dos dies col·laborant des del club amb el grup d'Acció Social de la Parròquia! Hem dinamitzat a les famílies per tal de què s'involucrassin en el procés de participació de la Diada Solidària. Les famílies, veïnats, comerciants, empreses i altres entitats, no només del barri, sinó que també locals, han col·laborat com han pogut en aquesta campanya!

Per nosaltres, el gest més significatiu ha estat l'esforç del GJII amb la seva obra de teatre de diumenge, amb la que s'ha fet una aportació econòmica de 300 € a Acció Social. D'altra banda, agrair a les famílies dels participants del club d'esplai per acompanyar-los a dur aliments i productes de primera necessitat... gràcies a tots els que passareu a la tarda del dissabte per la diada familiar per tal de gaudir una bona estona i de pas fer un gest solidari amb el barri. Sí, hem aconseguit entre el dissabte i el diumenge un total d'uns 18 carros plens de productes i aliments. Les donacions es feren directament a la plaça de la parròquia a les voluntàries d'Acció Social i als monitors i monitores que estaven amb els infants i joves, així com la recollida porta a porta.

A les entitats com som el Centre Educatiu Aula Balear, CEIP Sa Cabana, CEIP Sa Indioteria, Col·legi Nostra Senyora de la Consolació II, CEIP Miquel Porcel, ASIMA, EROSKY, entre d'altres, volem fer un especial nomenament per participar com a punts de recollida de joguines i aliments, donats tots per alumnes, famílies, clients i col·laboradors.

 

Finalment no volem deixar de dir GRÀCIES MONITORS I MONITORES del Club d'Esplai JOVENT per ser-hi! Gràcies per formar part d'aquesta petita gran família!

Escribir comentario

Comentarios: 0